Varen naar Jachthaven Marnemoende en Restaurant Rivers

  • slide

Een prachtige vaartocht door de rivier de Hollandse IJssel inclusief lunch in het restaurant Rivers van de jachthaven Marnemoende. Deze is de enige jachthaven aan de Hollandse IJssel tussen Utrecht en Gouda. Dit stuk Hollandse IJssel is gekanaliseerd en bijna geheel vrijgemaakt van de beroepsvaart. Hier kun je heerlijk recreatief varen door weidse polders en prachtige vergezichten aanschouwen.

Wij varen richting Montfoort v.v. langs de nieuwe havenwoningen, zien de "nederzetting" ’s-Heerendijk uit ca. 1745 wat eens toebehoorde aan de Hernhutters. Wij varen nu langs camping De Voormolen en genieten van deze schilderachtige omgeving.
Na een tocht van ongeveer 50 minuten, met zicht op de skyline van Utrecht, bereikt u restaurant Rivers. Lunchen met uitzicht over de landerijen is al een feestje op zich. De schipper vaart u daarna weer terug naar de opstapplaats.

Periode : 1 x  per 14 dagen op vrijdag (vooraf reserveren)

Data: vanaf voorjaar 2019

Vaartocht: 11.30 uur - 15.00 uur

Tarief is € 28,50 per persoon (incl. lunch in Restaurant Rivers)

Aantal deelnemers per boot

Voor de vaartochten incl. lunch naar restaurant  Rivers van de jachthaven Marnemoende en biljartcafé De Roode Leeuw in Lopikerkapel geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Bij alle vaarten kunnen in de open rondvaartboten maximaal 12 personen incl. schipper per boot worden meegenomen.
Bij deze vaartochten worden geen gereduceerde tarieven, voor bijvoorbeeld kinderen*) toegepast. 
In het zeldzame geval dat op deze vaartochten een baby*) mee zou varen die geen lunch zal gebruiken, mag deze gratis mee varen.

*) Telt echter altijd wel mee voor het aantal passagiers.